tickets kopen

De Activiteiten Van Winter Village Schiedam

Gedurende de periode van 3 februari t/m 4 maart 2018 organiseert Winter Village Schiedam verschillende activiteiten op en rondom de ijsbaan.

Overzicht activiteiten:


Openingsceremonie

Zaterdag 3 februari: 14.30 – 15.30

De opening wordt groots gevierd. Met muziek van echte Schiedamse artiesten, waaronder de Big Band Crossover. Meer informatie volgt.

Entree: GRATIS


Peuterschaatsen

Vanaf 13 februari elke dinsdagochtend: 09.00 – 11.00 uur

Ook voor de (hele) kleine kindjes hebben wij plaats op de ijsbaan van Schiedam! Op 13, 20 en 27 februari kunnen de allerkleinsten in de ochtend in alle rust komen schaatsen. Geen gevaar dat ze omver worden geschaatst door oudere, meer ervaren schaatsers en meer dan genoeg pinguïns beschikbaar!

Voor slechts € 7,- mag jouw peuter schaatsen, waarbij een begeleider gratis mee het ijs op mag. Deze begeleider mag bij het peuterschaatsen zelfs met schoenen het ijs op!

Je hoeft je niet van tevoren op te geven. Je kunt gewoon online of ter plekke een kaartje kopen. Zien wij je daar?

Entree: 7,- euro


Curlingcompetities

Februari woensdagavond: 19.30 – 21.00 uur

Bij Winter Village Schiedam worden iedere woensdagavond curlingcompetities georganiseerd. Durf jij de uitdaging aan?  Een curlingteam bestaat uit 4 tot 6 personen.  Het minimale aantal teams bedraagt twee.

Prijs: 25,- euro per team
Meer informatie >


Kinderdisco Op Het IJs

Iedere vrijdagavond: 17.00 – 19.00 uur

Op vrijdag 9, 16, 23 februari en vrijdag 2 maart 2017, organiseert Winter Village Schiedam een speciale kinderdisco op het ijs! Lekker rondjes schaatsen op muziek.  Neem al je vrienden en vriendinnen mee en maak er een feestje van op het ijs!

Entree: 7,- euro


Carnaval discoschaatsen

Zaterdag 10 februari: 14.00 – 16.00

Het is carnaval en dat gaan we vieren met DJ Tim Dreamex. Trek je mooiste carnavalspak uit je kast (gelieve veiligheid in acht te houden) en kom swingen op de ijsbaan. De mooiste outfit maakt kans op een 10-rittenkaart!

Entree: 7,- euro


Valentijn op het ijs

Woensdag 14 februari

‘Love is in the air’. Vier de liefde op de ijsbaan. Romantisch samen schaatsen en samen warme chocomelk mét slagroom drinken.  Nadere invulling volgt.

Entree: 7,- euro


Frozen

Woensdag 21 februari: 15.00 – 17.00 uur

De personages van Frozen komen naar Winter Village Schiedam. Kom jij een foto nemen met de hoofdfiguren en de magie van het Noorderlicht ontdekken?

Meet & greet: GRATIS
Entree schaatsbaan: 7,- euro

 


Minions op de ijsbaan

Woensdag 28 februari:  13.00 – 15.00

De Minions zijn in de stad en brengen een bezoekje aan het Stadserf. Wil jij op de foto met deze (te) gekke Minions, dat kan!

Meet & greet: GRATIS
Entree schaatsbaan: 7,- euro

 


Afsluitfeest

Zaterdag 3 maart:  15.00 – 16.30
Aan alle leuke dingen komt een eind. Zo ook aan Winter Village Schiedam. Dit laten we echter niet ongemerkt voorbijgaan. Ook dit jaar weer organiseren we een afsluitfeest, met het Fouteskipakken Party Team. Ben jij er ook bij?

Entree feest: GRATIS
Entree schaatsbaan: 7,- euro

Mocht je zondag nog willen schaatsen? Dat kan! Zondag is écht de laatste dag van Winter Village Schiedam 2018!